Information och besökstider

Gymnasiemässan 2021 i Östra samverkansområdet

Gymnasiemässan hölls lördag den 13 november i Stadium Arena, Utställningsvägen 11 i Norrköping

Här hittar du gymnasiemässans informationsbroschyr och ser alla deltagande gymnasieskolor

På mässan får du chansen att träffa elever, lärare och rektorer från olika gymnasieskolor i Norrköpings, Finspångs och Söderköpings kommuner. Där kan du ställa frågor om olika gymnasieprogram, skolor och om gymnasievalet.

För att minska risken för trängsel under mässan har följande anpassningar gjorts i år:

- Enbart elever i årskurs 9 har möjlighet att besöka mässan

- Endast en vårdnadshavare per elev har möjlighet att besöka mässan

- Öppettiderna förlängs med två timmar, till kl. 09.00-16.00

- In- och utgångar på mässan anpassas för att minska trängsel

- Det finns värdar på plats som håller koll på flöden av besökare

- Utrymmet mellan gymnasieskolornas montrar ökas eftersom mässan arrangeras i en större lokal än tidigare.

- Alla högstadieskolor i de deltagande kommunerna får tilldelade besökstider under dagen (se nedan)

Besökstider för grundskolor

Kl. 9-10

Ektorpsskolan, Hagaskolan, Enebyskolan