Välj område i menyn till vänster.

Inloggning mottagande skola

För att logga in som mottagande skola klicka på "Inloggning personal/skolledare" i menyn till höger.

Om du saknar ditt användarid och lösenord, ta kontakt med gymnasieantagningen på den ort du tillhör.

Inloggningsuppgifter personal

För att logga in och ta del av den gemensamma information som gymnasieantagningen i Östergötland har så måste man logga in med både användarid och lösenord. Den inloggningen gör man i ovanstående meny där det står "Logga in-Skolpersonal".

Under respektive kommun kan man ta del av information från respektive kommun.

Saknar du användarid och lösenord, kontakta gymnasieantagningen.

Glömt lösenord

Har du glömt ditt lösenord, klicka på "Glömt lösenord" i menyn till höger.

Excellista för mottagande skola på antagna elever

Logga in som mottagande skola. Har man fler skolenheter så väljer man först skolenhet. Sedan väljer Antagna elever (Excel) som ligger under Exporter. Då får man fram en Excellista per skolenhet

Där kan man se både betyg, önskemål om inriktningsval, annat val, individuellt val, modersmål, svenska som andra språk, förstahandsspråkval (språkval 1), reservspråkval (språkval 2) och profil.

Ni kan även se vilket antagningsdatum en elev har och om eleven har svarat på sitt antagningsbesked (svarskod ska vara ifyllt). Svarskoderna hittar ni här.

Lägg ett filter på översta raden i dokumentraden så kan man filtrera på det man önskar se.