Gymnasiemässor i Östergötland 2020

Linköping:

Gymnasiemässan kommer genomföras i höst men i ett annat format. I år blir den digital.

Den årliga gymnasiemässan brukar locka till sig ett stort antal besökare. Men på grund av pandemin och med det förbud mot stora folksamlingar som råder, väljer Linköpings kommun tillsammans med samarbetspartners att genomföra mässan digitalt i år.

Den digitala mässan kommer äga rum 23-26 november. Under fyra eftermiddagar/kvällar kommer elever och föräldrar kunna chatta med de olika gymnasieskolorna.

Formerna för mässan arbetas nu fram.

Mer information: https://www.linkoping.se/gymnasiemassa

Östra samverkansområdet (gymnasieskolorna i Finspång, Norrköping och Söderköping):

Varmt välkomna till den digitala gymnasiemässan!

Årets gymnasiemässa blir den digitala gymnasiemässan och kommer att hållas mellan 7 november kl 10.00 till och med fredag 13 november kl 16.00

På en gemensam sida på gymnasiestudera.se kommer länkar att finnas till respektive gymnasieskolas digitala mässmonter. Där finns information om skolornas utbud, filmer eller bilder från skolornas lokaler, presentation av personal och elever mm. Gymnasieskolorna kommer också kunna svara på frågor via chatt eller på andra sätt.

Denna information kommer att uppdateras.