Gymnasiemässor i Östergötland 2020

Linköpings gymnasiemässa 2020

I år genomfördes mässan i ett digitalt och interaktivt format. Under fyra eftermiddagar/kvällar den 23-26 november kunde elever och vårdnadshavare ställa frågor till skolorna via chatt och videosamtal.

Sök, läs och hitta ditt gymnasieprogram

Sidan linkoping.se/gymnasiemassa2020 ligger kvar tills gymnasievalet är genomfört. Här finns all nödvändig information samlad för att du och dina föräldrar på ett enkelt sätt ska kunna navigera mellan program och skolor.  Du kan läsa om de olika gymnasieskolorna och se deras presentationsfilmer.

Gå till linkoping.se/gymnasiemassa2020

Gymnasiemässan genomförs i samarbete med gymnasieskolor från Linköping både kommunala- och fristående skolor, och gymnasieskolor från Åtvidaberg, Mjölby, Kinda samt regionens naturbruksskolor.

Östra samverkansområdet (gymnasieskolorna i Finspång, Norrköping och Söderköping):

Årets gymnasiemässa, den digitala gymnasiemässan, hölls mellan 7 november kl 10.00 till och med fredag 13 november kl 16.00. All information finns kvar och du hittar den här