Finspång

Program/inriktningar som startar

HAADM0L - Handels- och administrationsprogrammet, administrativ service, lärling, finns att söka på Bergska Gymnasiet.

HVSME0L - Hantverksprogrammet, övriga hantverk, smed, lärling finns att söka på Bergska Gymnasiet.

Program/inriktningar som inte startar

BAHUS0L - Bygg- och anläggningsprogrammet, husbyggnad, lärling kommer inte att erbjudas på Bergska Gymnasiet.

BAMAL0L - Bygg- och anläggningsprogrammet, måleri, lärling kommer inte att erbjudas på Bergska Gymnasiet.

BAPLA0L - Bygg- och anläggningsprogrammet, plåtslageri, lärling kommer inte att erbjudas på Bergska Gymnasiet.

Kinda

Program som inte startar

BF - Barn- och fritidsprogrammet kommer inte att starta till hösten 2018.

Linköping

Program/inriktningar som startar

IMPROHA - Introduktionsprogrammet mot Handels- och administrationsprogrammet finns att söka på Katedralskolan.

IN - Industritekniska programmet finns att söka på Anders Ljungstedts gymnasium. Inriktningsval till IN gör eleverna till år 2.

NANAS - Inriktning med naturvetenskap och samhälle finns att söka för eleverna som väljer NAAS (Autismspektrum) på Birgittaskolan.

Program/inriktningar som inte startar

FTKAR0L - Fordons- och transportprogrammet mot karosseri, lärling startar inte på Anders Ljungstedts gymnasium.

FTLAS0L - Fordons- och transportprogrammet mot lastbil, lärling startar inte på Praktiska.

HAADM - Inriktningen administrativ service kommer inte att erbjudas på Katedralskolan.

IMPRE - Preparandutbildningen kommer inte att erbjudas på LBS i Linköping.

IMPROBF - Introduktionsprogram mot barn- och fritidsprogrammet startar inte på Fria Läroverken

VOAS - Vård- och omsorgsprogrammet med Autismspektrumstöd kommer inte att erbjudas på Birgittaskolan.

Norrköping

Program/inriktningar/profiler som startar

IMIND, Introduktionsprogram Individuellt alternativ, kommer att erbjudas för intresseanmälan på Ebersteinska gymnasiet.

Program/inriktningar/profiler som inte startar

På De Geer-gymnasiets Estetiska program (ESBIL, ESDAN, ESEST, ESMUS, ESMUS0S och ESTEA) kommer det inte vara möjligt att läsa modernt språk genom språkprofil.

NA - Naturvetenskapliga programmet och SA - Samhällsvetenskapliga programmet på Realgymnasiet (Real Global) kommer inte att starta.

EVEST - Gymnasiesärskoleprogrammet för estetiska verksamheter, kommer inte att starta på De Geer-gymnasiet.

Söderköping

Åtvidaberg

Program/inriktningar/profiler som inte startar

BF - Barn- och fritidsprogrammet kommer inte att starta på Bildningscentrum Facetten.

IMPROBF - Introduktionsprogrammet mot Barn- och fritidsprogrammet kommer inte att starta på Bildningscentrum Facetten.

Dansprofilen kommer inte att starta för nya elever hösten 2018.